Cutiuta de povesti de la NIVEA

„Povestea de Seara” se transforma in „Cutiuta de povesti de la NIVEA”, povestea pe care o asculta de la pici pana la bunici, toti ascultatorii Itsy Bitsy. Pentru ca un parinte sa ofere timp de calitate, trebuie sa creada in povesti.

Si anul acesta NIVEA iti aduce povesti simpatice si premii de poveste pentru intreaga familie!

Iata ce contine kitul de poveste:

  • Carte cu povestile NIVEA;
  • Puzzle inspirat din povestile NIVEA;
  • Crema NIVEA CRÈME editie limitata cu povesti;
  • Gel micelar de curatare NIVEA pentru copii;
  • Pentru mami: balsam de buze NIVEA Original, gel de dus NIVEA Clay Fresh, deodorantul NIVEA Beauty Elixir si o crema pentru corp NIVEA Body Souffle cu cirese si Ulei de jojoba;
  • Pentru tati: gel de dus NIVEA MEN DEEP si deodorant NIVEA MEN DEEP Amazonia.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa urmariti in perioada 18 noiembrie – 13 decembrie, povestea magica NIVEA, din cadrul emisiunii „Cutiuta de povesti de la NIVEA” (de la ora 21:00) si sa tineti minte ce aventuri au avut cei 3 prieteni, Mia, Leo si Urechila.

A doua zi, prindeti momentul concursului in cadrul emisiunii „SuperZapa” (de luni pana vineri, de la 18:00 la 20:00), sunati-o pe Zapa si povestiti-i despre aventura celor 3 amici.

Succes!

Consultati aici regulamentul de concurs

Draga parinte,

Pentru sanatatea emotionala a copilului tau e bine sa petreci cat mai mult timp cu el. NIVEA te ajuta sa faci asta prin intermediul “Povestii de seara” – un bun moment de a petrece timp de calitate impreuna, inainte de culcare. NIVEA va ofera cele mai frumoase povesti inainte de culcare! Urmareste emisiunea „Povestea de seara”, alaturi de micutul tau, in fiecare seara de la ora 21:00 si fa-i cunostinta cu Mia, Leo si Urechila.

Cititi impreuna aventurile celor 4 persoanaje indragite pe nivea.ro!

 


1 comentariu la „Cutiuta de povesti de la NIVEA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s