Masa Auchan de Paste

Pregătirile de Paște 🐇 ne bat la ușa!

Fie că este vorba de curățenia generală, de cadouri pentru cei dragi, de lista cu bunătăți pentru masa pascală – cu toții intrăm în atmosfera de sărbătoare!

Și un ajutor la cumpărături, în toată această agitație, este binevenit!

Data viitoare când mergi la cumpărături 🛒 în hipermarketul tău Auchan preferat, ține minte să fotografiezi produsul vedetă pentru masa ta de Paște și apoi înscrie poza în formularul din pagina de concurs.

Auchan și Itsy Bitsy te vor putea premia cu unul dintre cele 6 premii , ce constau în vouchere de fidelitate în valoare de 200 lei fiecare, acordate pe cardul de fidelitate MyClub Auchan.

Ce produs ai pe lista ta de cumpărături, pentru ca masa de Paște să fie pe placul întregii familii?

 

Fie că ești câștigător sau nu, pe 13 și 27 aprilie te așteptăm împreună cu cel mic în hipermarketurile selectate din București pentru două ore de joacă și distracție la treaseul cu jocuri al iepurasului!

Află care sunt hipermarketurile în care dăm startul la Petrecerea de Paște! În plus, nu uita să verifici regulamentul pentru concursul național. Găsești un link mai jos.

Ia parte în campania „Masa Auchan de Paște”, astfel:

    • Participă la concursul online și câștigă premii pentru întreaga familie, în perioada 17-27 aprilie;
    • Participă la sesiunile de joacă din magazinele Auchan, în zilele de 13 si 27 aprilie.

Câștigătorii concursului național vor fi extrași prin random.org și vor fi anunțați pe 22, 25 și 29 aprilie în pagina de concurs.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s