Intră în juriul Minimest!

Itsy și Bitsy au o misiune specială: să aleagă un copil care să facă parte din juriul Festivalului Internațional de Film de Animație Animest

Orice copil între 8 și 12 ani, din București sau din țară, are ocazia să facă parte din juriul care va decide câștigătorul premiului pentru cel mai bun film din secțiunea Minimest la cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Animație Animest.

Pentru a intra în cursa pentru un loc în juriul Minimest, copiii trebuie să asculte invitația la concurs din ItsyBitsyNeața, în perioada 26-30 septembrie, și să le spună lui Itsy și lui Bitsy care este filmul lor de animație preferat. 

Copilul care va face parte din juriul Minimest din acest an va fi ales prin tragere la sorți și anunțat în emisiunea ItsyBitsyNeața de luni, 3 octombrie.

Câștigătorul concursului va avea ocazia să vadă (în sala de cinema sau online) o selecție de 24 de filme scurte pentru copii și să dea note filmelor care îi plac cel mai mult. Mai mult, copilul care va face parte din juriu va fi invitat să participe la Gala de premiere din 15 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s