Happy, frumoasa si cu un premiu acasa! Tu esti! In Luna femeii, la Itsy Bitsy FM!

Odata cu venirea primaverii, e sarbatoarea noastra, a femeilor! Meriti un plus de iubire si rasfat! In fiecare ora, iti daruim un super-set de produse cosmetice. Am pregatit 75 de premii constand in produse de make up AVON din colectiile Mark si AVON True.

Asculta zi de zi „Happy Music” cu Ruxandra si Marius (09:00-12:00, luni-vineri), prinde momentul concursului, suna la 0725 300 700 si raspunde corect la intrebare. In fiecare ora de emisiune daruim cate un premiu.

Concursul se desfasoara in perioada: 27 februarie – 31 martie 2017.

Castigatorii au dreptul la un singur premiu pe perioada campaniei. Premiul va ajunge prin curier la castigatori.

Detalii premiu:

Premii zilnice: 1 premiu/ora (adica 3 premii/zi x 25 zile lucratoare = 75 de premii)

Premiul consta intr-un super-set cu cosmetice Avon Cosmetics in valoare de 212 lei.

Fiecare premiu contine 12 produse: mascara, 3 rujuri, lac de unghii, eyeliner, fond de ten, creion contur, fard de pleoape, demachiant si primer din colectiile mark (pentru pasionatele de machiaj ce isi doresc un look iesit din tipar) si Avon True(pentru un look clasic).

 

Pentru mai multe detalii citeste Regulamentul General. 

AVON, brandul numarul 1 pe piata de produse de machiaj din Romania* iti prezinta doua noi branduri de machiaj: mark. si AVON True.

Colectia AVON True complimenteaza frumusetea naturala a femeilor si se bazeaza pe formule hranitoare si rezistente, iar mark. este o colectie dedicata pasiunii pentru frumusete, care le inspira pe femei sa experimenteze si sa se exprime creativ prin intermediul machiajului.

In noua colectie mark. puteti descoperi peste 200 de produse de machiaj, cu paleta bogata de nuante intense si o multime de texturi noi, care au la baza tehnologia dezvoltata de o echipa peste 50 de oameni de stiinta si experti in beauty.

*Sursa: Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care ediția 2016; conform definițiilor produselor de machiaj; vânzări în valoare, UBN, 2015.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s