Ghiceste cu Fresh Heads de la Lidl!

Personajele haioase Fresh Heads te invita la concurs, in perioada 24 – 28 ianuarie!

De acum imprietenirea cu legumele si fructele merge ca pe roate alaturi de: Carro, Fifi, Drago, Rombi, Lila si celelalte personaje Fresh Heads de la Lidl. La fiecare 70 de lei cheltuiti in magazinele Lidl, primesti la casele de marcat un pliculet cu una dintre cele 25 de bilute Fresh Heads – bilute din sticla reciclata ce reprezinta cate un personaj care adora un fruct sau o leguma.

Castiga si tu unul dintre cele 55 de kit-uri Fresh Heads de la Lidl, astfel:

  • Urmareste ghicitorile Fresh Heads, in fiecare zi in emisiunea SuperZapa, de luni pana vineri (18:00-20:00) si descopera raspunsul corect.
  • A doua zi, intra in direct prin apel telefonic sau mesaj WhatsApp ( 0725 300 700), la ItsyBitsyNeata (luni-vineri, 07:00-09:00), si spune-le lui Itsy si Bitsy raspunsul corect.

Concursul se desfasoara in perioada 24 – 28 ianuarie, la Itsy Bitsy FM.

Kit-ul Fresh Heads este format dintr-un album de colectie, o tinta, un saculet de colectionare si 10 bilute*.

Activeaza-ti puterile si participa la concurs!

Pentru detalii consulta Regulamentul.

Colectioneaza bilutele* Fresh Heads si joaca-te cu cei dragi, cele doua jocuri disponible: labirintul si tinta.

Distractia continua in online, cu aplicatia mobila Fresh Heads, unde iti poti activa codurile de pe cartonase si pornesti intr-o aventura Fresh. Aplicatia este disponibila gratuit in Apple App Store, Google Play si Huawei App Gallery, si include provocari si jocuri labirint interactive.

* Produsele participante la promotie, atat cele oferite gratuit, cat si cele destinate vanzarii (saculetul, albumul si tinta) sunt disponibile in limita stocului. Imaginile bilutelor sunt cu titlu de prezentare si pot fi usor diferite de cele reale. Avertisment: Atentie! Contine piese mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Pericol de sufocare. Bilutele Fresh Heads pot fi folosite de copii doar sub supravegherea parintilor. Nerecomandate copiilor cu varsta sub 3 ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s