Gasca simpatica Disney Pixar poate fi chiar a ta!

 

Buzz LightYear, Jessie, Woody, Merida, Wall-E, Eve, Elastgirl, Mr. Incredible, Mike Wazowski, James P Sullivan, Squishy, Randal Boggs, Lightining McQueen, Bucsa, Dory si Nemo sunt cele 16 personaje Disney Pixar de la Mega Mall.

Incepe dimineata in fiecare zi, de luni pana vineri, la ItsyBitsyNeata (de la 07:00 la 09:00) si prinde momentul concursului Disney Pixar, organizat de Mega Mall in perioada (13 septembrie – 06 octombrie).

Suna-i pe Itsy si pe Bitsy, la numarul 0725.300.700 si raspunde la intrebarea de concurs!

Am pus la bataie 8 colectii a cate 16 personaje Disney Pixar, iar una dintre ele poate fi a ta! Succes!

figurine

Pentru mai multe detalii citeste REGULAMENTUL GENERAL.

Gasca de prieteni din 7 filme Disney Pixar ajung in premiera la Mega Mall. 16 personaje completeaza o colectie simpatica, ce poate fi a pustiului tau sau de ce nu, a ta, daca vrei sa iti aduci aminte de vremurile simple din copilarie.

Toate personajele preferate din cele mai simpatice animatii pot veni cu tine acasa in urma cumparaturilor la Mega Mall. Cum ajungi sa iei toata colectia acasa? E simplu! Vii la Mega Mall si faci cumparaturi de minim 100 de lei. In aceeasi zi mergi cu bonul (sau bonurile) la cele doua Info Desk-uri de pe nivelele 0 si 1 si primesti pe loc o figurina din cele 16.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s