SuperErou in Cyberspace

Lumea digitala ne ofera tuturor, avantajele comunicarii, jocului, invatarii mai atractive si interactive, informatiei, planificarii, usurintei indeplinirii multor task-uri zilnice. Toate acestea sunt bune si pentru copii, in cadrul unor limite bine stabilite de parinti.

Asa cum exista reguli de comportament in lumea reala, trebuie sa existe reguli de conduita si pentru lumea digitala.

Descopera in jurnalul video al eroilor David, Iris, Maia si Robert sfaturi despre cum te poti proteja de pericole atunci cand navighezi pe internet, dar si lucruri amuzante pe care le poti face online.

VEZI EPISODUL 15

Pe harta SuperEroilor pe internet centralizam din ce zone ale tarii primim cele mai multe sfaturi despre conduita pe internet. Participa la concurs si ajuta-ti judetul sa devina cel mai sigur de pe internet!

Participand la Concursul „Fii supererou pe internet”  poti castiga lunar unul din cele 4 Smartwatch-uri MYRIA MY9523GR, pentru copii. In plus, toti participanti devin SuperEroi ai campaniei si primesc o diploma virtuala din partea AQUA Carpatica Kids si Itsy Bitsy.

Te poti inscrie la concurs completand formularul din partea de jos a paginii. Asigura-te ca verifici si regulamentul concursului inainte.

CONCURS

AQUA Carpatica Kids a fost special creata pentru a veni in ajutorul parintilor care vor sa le ofere copiilor lor o alternativa sanatoasa de hidratare printr-o sticluta de 250 ml, intr-un ambalaj atragator cu personaje colorate si cu un dop special, curge doar atunci cand bei, si, astfel, cei mici se pot hidrata in siguranta, varsarea apei fiind evitata.

Dopul special are o supapa de silicon ce determina curgerea controlata a lichidului si nu permite patrunderea de niciun fel a corpurilor straine in recipient, pastrand nealterata calitatea apei.


  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AQUA CARPATICA Kids, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AQUA CARPATICA Kids.

  Sustine educatia in siguranta si ajuta-l pe micul tau SuperEou de acasa, sa-si inscrie sfatul in platforma concurs. Scopul acestui proiect este de a aduna "tips and tricks" cu privire la evitarea pericolelor din mediul online.

  Sfatul micului tau SuperErou este:

  Pune orasul tau pe harta SuperEroilor, incarca o poza.  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s