CONCURS: Fii SuperErou pe internet

Participa la concursul Fii supererou pe internet si poti castiga lunar un ceas Smartwatch pentru copii MYRIA MY9523GR.

Cum sa participi? Simplu, inscrie in formular o idee despre cum te protejezi tu de pericole pe internet. Vei deveni astfel SuperErou ai campaniei si vei primi o diploma virtuala din partea AQUA Carpatica Kids si Itsy Bitsy!

In plus, iti vei ajuta judetul sa devina cea mai sigura zona de pe internet!

CASTIGATORI:

 • ianuarie: Mirica Simona
 • februarie: Alina Hoban
 • martie: Carmen Cristea
 • aprilie: Tiba Ramona Claudia

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AQUA CARPATICA Kids, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AQUA CARPATICA Kids.

  Sustine educatia in siguranta si ajuta-l pe micul tau SuperEou de acasa, sa-si inscrie sfatul in platforma concurs. Scopul acestui proiect este de a aduna "tips and tricks" cu privire la evitarea pericolelor din mediul online.

  Sfatul micului tau SuperErou este:

  Pune orasul tau pe harta SuperEroilor, incarca o poza.


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s