Hai sa ne jucam la festivalul ofertelor Auchan

La 16 ani Auchan, sarbatorim cu un Festival al Ofertelor Aniversare!

De 16 ani familia se bucura de viata si oferte la cumparaturi, alaturi de prietenii de la Auchan! Vrem si anul acesta sa iti surprindem bucuria la cumparaturi, si fiindca esti parte din marea familie Auchan, esti invitat de onoare la Festivalul Ofertelor Auchan!

Ia parte in campania „Hai sa ne jucam la festivalul ofertelor Auchan!”, astfel:

  • Participa la concursul online si castiga premii care-ti aduc bucurie, in perioada 05 -25 octombrie.
  • Participa la sesiunile de distractie din magazinele Auchan, in perioada 15-22 octombrie. 

 

Inscrie mai jos, in formularul de concurs, participarea ta si poti castiga unul dintre cele 4 premii a cate 200 de lei, in bani ca bonus pe cardul de fidelitate MyClub Auchan. Vrem sa aflam care este lista ta, cu 16 produse aniversare, pe care le-ai pune in cosul de cumparaturi, astfel incat sa sarbatoresti o super-aniversare Auchan de 16 ani!

 

Intra pe auchan.ro, verifica lista produselor Auchan si alege 16 dintre acestea. Apoi inscrie-le in formularul de concurs si urmareste, ca sa afli daca ai castigat!

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AUCHAN, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AUCHAN.

  Lista ta de cumparaturi este alcatuita din urmatoarele produse:
  IMPORTANT!!! Lista trebuie sa contina: PRODUS - LINK-ul cu produsul de pe site-ul Auchan.
  Exemplu:
  Biscuti cu 5 cereale Adoro 100g - https://www.auchan.ro/store/Biscuti-cu-5-cereale-Adoro-100g/p/974026


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s