Hai sa ne jucam la festivalul ofertelor Auchan

3….

2….

1….. La multi aniiiiii!

Cu ocazia aniversarii de 17 ani Auchan, deschidem portile unei noi editii a Festivalului Ofertelor Aniversare!

Sarbatorim 17 ani in marea familie Auchan – 17 ani in care te-ai bucurat de produsele tale preferate, oferte de neratat, campanii de suflet si cumparaturi in tihna.

Si de data aceasta, te intampinam in „Festivalul ofertelor Auchan!” cu premii la concursul online, si cu joaca si premii la evenimentele interactive din hipermarketurile tale preferate Auchan din Bucuresti! 

Participa de oriunde din tara, pana pe 24 octombrie, la concursul online Auchan si castiga unul dintre cele 6 premii a cate un voucher de fidelitate in valoare de 200 de lei fiecare, acordat pe cardul MyClub Auchan.

Joaca-te, cu mic si mare, la intalnirile distractive cu zeci de premii din hipermarketurile Auchan din Bucuresti, in perioada 7-21 octombrie.

 

Iata cum poti participa la concursul online, national.

Intra pe site-ul auchan.ro, selecteaza 17 produse pe care le-ai pune tu in cosul aniversar Auchan si inscrie-le in formularul de concurs, mai jos.

Urmareste apoi pagina de concurs, ca sa afli daca ai castigat unul dintre cele 6 premii, care te trimit la cumparaturi!

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AUCHAN, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AUCHAN.

  Lista ta de cumparaturi este alcatuita din urmatoarele produse:
  IMPORTANT!!! Lista trebuie sa contina: PRODUS - LINK-ul cu produsul de pe site-ul Auchan.
  Exemplu:
  Biscuiti cu cereale si fructe Auchan 50g - https://www.auchan.ro/biscuiti-cu-cereale-si-fructe-auchan-50g/p


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s