ECO exploratorii


Planeta ne este casă tuturor și ne oferă cu generozitate din resursele ei, în fiecare zi. Apa, hrana, vântul sau lumina soarelui sunt doar câteva din darurile naturii, de care e important să ne bucurăm responsabil.

Proiectul ECO-exploratorii le propune copiilor să descopere, alături de Spark – supereroul ecologist de la Itsy Bitsy, cum pot avea o viață sustenabilă, bucurându-se de frumusețea și bunătatea mediului înconjurător prin alegeri și acțiuni responsabile.

Susținut de Spinner și de SuperZAPA, Spark îi invită pe copii să devină eco-exploratori, antrenându-le curiozitatea de a explora resursele naturii, precum și responsabilitatea față de mediu, față de propria sănătate și față de ceilalți.  În fiecare săptămână, Spark eco-explorează câte o temă și o împărtășește copiilor în rubrica Jurnalul lui Spark, pe care o poți asculta la radio sau o poți urmări video.

UMAREȘTE JURNALUL LUI SPARK

Mai mult, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00 la ora 11:45, cei de acasă vor putea urmări online emisiunea realizată în IKEA, ECO exploratorii și să exploreze împreună cu SuperEroii de la Itsy Bitsy tema săptămânii prin jocuri, provocări și experimente amuzante. Emisiunea este transmisă în direct pe Facebook Itsy Bitsy și Youtube IKEA.

Pentru fiecare emisiune din studioul IKEA, Spark va alege câte o echipă formată din 4 copii eco-exploratori*, pe care îi va avea alături (fizic sau prin video-conferință). Copiii din București vor fi selectați să participe fizic în spațiul IKEA, iar copiii din alte localități vor fi selectați să participe prin conexiune video. Împreună, vor activa puterea responsabilității în toți copiii și părinții care urmăresc emisiunea.

*Pentru a fi selectați să participe la emisiune, copiii trebuie să fie înscriși de către părinți la preselecție.

REGULAMENT

 


Cei patru eco-exploratori, care vor fi prezenți în emisiunea săptămânală din studioul IKEA (fizic sau prin video-conferință), vor primi câte un premiu.

Spark și IKEA au pregătit un premiu surpriză pentru cei care ne urmăresc de acasă. Sâmbătă, de la ora 11:00 la ora 11:45, intră pe live-ul ECO exploratorii, comentează și câștigă premiul oferit eco-exploratorilor de acasă.

Mult succes!

 

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si IKEA, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele urmeaza sa fie difuzate, promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si IKEA.

  *Copiii din București vor fi selectați să participe fizic în spațiul IKEA, iar copiii din alte localități vor fi selectați să participe prin conexiune video. Pentru participarea la emisiune este necesară disponibilitatea copilului și a unui adult insoțitor de a fi prezenți în spațiul IKEA în intervalul orar 10:30-12:00, sâmbăta. Părinții copiilor selectați să participe, vor fi anunțați cu o săptămănă înainte de eveniment.

  Inscrie-l raspunzand la intrebarea:

  Cum iși arată micul tău eco-explorator bunătatea față de natură?


  Încarcă o poză cu micul tău explorator


  CALENDAR:
  selecteaza editia la care ai dori sa-l inscrii

  Ediția de sambata, 11 iunie:
  Despre vant  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s