Concurs „Doctor S Junior”

 


De ce poarta toata lumea halate intr-un laborator si ce se intampla mai exact cu analizele noastre pana in momentul in care rezultatul ajunge la mama? Doctor S Junior este la datorie, pregatit cu intrebari nastrusnice pentru specialistii Synevo Romania. Afla din episoadele video din site tot ce a aflat Doctor S Junior in vizita sa in Laboratorul Central Synevo, indrumat de cativa dintre medicii specialisti care i-au oferit raspunsuri pe intelesul copiilor la intrebari despre educatia medicala.

In plus, fii chiar tu Doctorul S Junior al familiei tale! Inscrie in formularul de concurs cel mai bun sfat despre sanatate pe care il stii. Alaturi de Synevo Romania ne dorim sa construim cea mai mare comunitate de mici pasionati de medicina!


Te-ai intrebat vreodata ce legatura au realitatea virtuala si recoltarea de analize? Ei bine, Synevo a dezvoltat proiectul VR kids, care are scopul de a reduce anxietatea copiilor la recoltare. Afla din linkul de mai jos ce presupune si unde poti accesa acest serviciu gratuit in centrele Synevo Romania!

In vizita sa la Laboratorul Central Synevo Romania, Doctor S Junior a aflat o multime de informatii interesante despre educatia medicala.

Afla in episoadele din linkul de mai jos ce se intampla cu analizele dupa ce sunt preluate, de ce nu poti manca ciocolata chiar inainte de analize, care sunt alimentele care provoaca cel mai des alergii, precum si o multime de alte raspunsuri la intrebarile nastrusnice adresate de Doctor S Junior specialistilor Synevo!

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s