Activeaza-ti imaginatia si inventeaza o poveste!

Activeaza-ti imaginatia si inventeaza propria poveste, iar impreuna cu E-theatrum iti facem povestea celebra!

Inscrie-te in concurs si primesti automat un abonament gratuit, valabil o luna, la spectacolele de teatru si povestile pentru copii de pe E-theatrum.com!

Ai sansa ca povestea ta sa fie inregistrata in lectura unui actor consacrat si oferita spre vizionare intregii lumi, pe E-theatrum!

Da-ti frau liber imaginatiei si inventeaza o poveste nemaiauzita cu urmatoarele personaje: un copilo jucarie si un animal

Suntem siguri ca ai suficienta imaginatie pentru a te incadra intre o pagina (aproximativ 450 de cuvinte) si trei pagini.

Suntem siguri ca si povestile scrise in limbi inventate au farmecul lor, dar recomandam ca povestile inscrise la concurs sa fie scrise* in limba romana.

*Parintii si bunicii pot contribui la redactarea povestilor, dar roaga-i sa aiba incredere in imaginatia ta si sa te lase sa inventezi povestea singur.  

Asteptam cu nerabdare povestile, in format digital, pe adresa poveste@itsybitsy.ro, insotite de numele si varsta copiilor scriitori.

Toti copiii inscrisi in concurs primesc automat cate un abonament gratuit, valabil o luna, la spectacolele de teatru si povestile pentru copii disponibile pe E-theatrum.com

Din toate povestile inscrise in concurs, personajele de la Itsy Bitsy vor alege cea mai originala poveste, care va fi inregistrata in format video in lectura unui actor consacrat si inclusa in colectia de povesti pentru copii disponibila pe E-theatrum.com.

De asemenea, vor fi alese alte 5 povesti finaliste, care vor fi lecturate in direct la radio de Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spinner si Spark. 

Concursul se desfasoara in perioada 27 martie – 5 mai 2021.

Anuntarea castigatorilor se va face luni, 10 mai.

Concursul s-a incheiat!  Personajele de la Itsy Bitsy au ales cea mai originala poveste: Medalionul fermecat si o aventura de neuitat, scrisa de Muntean Maria. Povestea va fi inregistrata in lectura unui actor consacrat si inclusa in colectia de povesti pentru copii disponibila pe E-theatrum.com. 

De asemenea, alte 5 povesti inscrise in concurs vor fi citite la radio de personajele de la Itsy Bitsy: 

  1. Visul papusii, scrisa de Micu Anastasia Elena. 
  2.  Aventurile prin oras ale lui Eric, scrisa de Stefan Muntean.
  3.  Planeta PJP, scrisa de Anastasia Budeanu.
  4.   Magia, scrisa de Ioana Ciuta.
  5.  Orasul plin de culori, de Avram Vanda Raisa. 

Participarea la acest concurs se face luand in considerare Regulamentul general si informarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s