CONCURS NESQUIK! Povesti cu final ales in familie

Nesquik da startul unui nou concurs, pentru iubitorii de povesti cu final creativ.

Pe taramul magic al povestilor, orice este posibil. Asta sigur ai descoperit alaturi de micutul tau, in serile in care depanati povesti pe indelete despre eroi, aventuri si puteri supranaturale.

Daca si tu nascocesti povesti alaturi de cel mic, cu siguranta trebuie sa intri in cursa pentru unul dintre cele 10 kit-uri Nesquik. In plus, 3 dintre finalurile de poveste castigatoare, vor fi inregistrate si difuzate in mediile Radio Itsy Bitsy.

Iata ce trebuie sa faci:

 • Intra pe platforma Nestle, aici;
 • Descopera povestea “Adrian si Fiul Piratului”;
 • Scrie, impreuna cu cel mic, un final pentru aceasta poveste, de aproximativ o jumatate de pagina A4, si apoi inscrie-l in formularul de concurs de mai jos.

Concursul se desfasoara exclusiv pe site si este activ in perioada 01 – 30 aprilie 2021.

Cei 10 castigatori vor fi desemnati pe criteriul creativitatii, intr-o editie live cu personajele Radio Itsy Bitsy, in perioada 3 – 5 mai 2021 si anuntati in prealabil in pagina de concurs.

Trei finaluri de poveste vor fi inregistrate alaturi de povestea initiala si difuzate la Radio Itsy Bitsy si pe pagina de Facebook Itsy Bitsy, interpretate in limbaj mimico-gestual, astfel incat toti copiii sa aiba acces la ele.

Participantii la concurs au si sansa sa intre in direct cu personajele preferate Itsy Bitsy, in perioada 12-28 aprilie, ca sa vorbeasca despre povestea lor!

Castigatorii celor 10 kit-uri Nesquik sunt:

Ivascu Silvia Valenii de Munte
Gavrila Mirela Satu Nou
Luiza Enaru Bucuresti
Sirba Stefania- Andreea Chiajna
Beletescu Livia Diana Costesti
Budeanu Cristina Bacau
Murarasu Oana Suceava
Chivu Doru Teleorman
Marasescu Irina Timisoara
Manea Ionela Nicoleta Braila

Cele 3 finaluri de poveste care vor fi difuzate la radio si pe pagina de Facebook in limbaj mimico-gestual sunt alte castigatorilor:

Luiza Enaru Bucuresti
Sirba Stefania- Andreea Chiajna
Beletescu Livia Diana Costesti

Felicitari!

Citeste aici regulamentul concursul.

Descopera toate povestile din seria “Povesti cu final ales de catre copii” ale cerealelor Nesquik, o colectie de povesti care lasa imagintia copilului tau sa se dezvolte!

 

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia


  Ultimele articole

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s