Castiga un kit de produse pentru protectie solara Photoderm de la Bioderma

Distractie pe cinste, soare din plin si toate acestea fara griji pentru ca pielea ta surade sub soare cu gama Photoderm. Cheama si tu soarele la joaca si poti castiga premii pentru toata familia: un kit de produse pentru protectie solara de la Bioderma.

Ce trebuie sa faci?

In perioada 15 iulie – 19 iulie, de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 11:00, fii pe faza, lasa-ti telefonul la indemana, prinde momentul de concurs, intra in direct la *ITSY (*4879) si raspunde la intrebarile concursului nostru.

  • 15 iulie:  Cum se numeste gama de produse destinata protectiei solare care cheama soarele la joaca?
  • 16 iulie:  De ce este importanta aplicarea unei creme cu factor de protectie solara pe timp de vara atunci cand ne jucam in aer liber?
  • 17 iulie:  Cui se adreseaza protectia solara Photoderm KID Spuma?
  • 18 iulie: Cine trebuie sa foloseasca protectie solara cand iese afara la joaca?
  • 19 iulie: Cand crezi ca se aplica produsele de protectie solara? Inainte sau dupa ce petreci timp afara?

Ce poti castiga?

In perioada 15 iulie – 19 iulie, in cadrul emisiunii „Happy Music cu Marius Constantinescu” vor fi desemnati zilnic cate 3 castigatori (cate unul pe ora).

Fiecare castigator va primi cate un kit Bioderma compus din:

  • Photoderm KID Spuma SPF50+ – o protectie solara pentru copii sub forma de spuma;
  • Photoderm MAX Spray SPF 50+, 400 ml – protectie solara pentru intreaga familie, un spray in format mare si economic;
  • Photoderm Lotiune reparatoare dupa plaja, 500 ml – o lotiune calmanta si hidratanta care prelungeste bronzul si ajuta pielea sa lupte cu stresul oxidativ produs de ultraviolete.

Iata! Un cadou de vara pentru fiecare atunci cand joaca sub soare e pe primul loc!

Pentru mai multe detalii citeste Regulamentul.

Despre Photoderm

Soarele este esential pentru o dezvoltare armonioasa. Atat adultii, cat copiii beneficiaza de efectele pozitive ale soarelui atata timp cat se expun cu responsabilitate si isi protejeaza in mod corect pielea.

Portofoliul de produse Photoderm este foarte vast si ofera solutii diverse pentru cei mici (pentru copii: texturi de spuma, spray, lapte colorat), pentru adulti (ambalaje practice si economice), pentru cei pretentiosi (ulei uscat cu activator de bronz), pentru sportivi (spray pentru aplicare fotoprotectie fara intindere, foarte usor de folosit), pentru diverse tipuri de ten (sensibil, intolerant, gras, uscat etc.), pentru diverse afectiuni dermatologice (rozacee, atopie, intoleranta, piele grasa, etc).

Toate produsele ofera atat protectie externa (filtre UVB/UVA), dar si protectie interna, adica sustin mecanismele naturale de protectie a pielii. Mesaj cheie: produsele de protectie solara pentru tine si pentru copilul tau. Produsele Photoderm (la fel ca toate produsele BIODERMA) se gasesc doar in farmacii – fizice si online.

Afla mai multe despre produsele Photoderm, aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s