Castiga premiul Motanul deghizat!

 

Itsy Bitsy te invita la concurs!

 

Daca esti fan „Motanul deghizat”, te asteptam sa participi la concursul cu premii oferite de Disney Channel!

Urmareste emisiunea SuperZapa, de luni pana vineri, de la ora 18:00. Intre 26 septembrie si 11 octombrie poti participa la concurs. Asculta emisiunea, suna si raspunde corect la intrebare!

Poti castiga premiul Disney Channel, format dintr-o cana termosensibila, un rucsac si un tricou cu Motanul deghizat”.

 

Pentru mai multe detalii, consulta Regulamentul General.

motanul-deghizat

Motanul deghizat prezinta povestea lui Gark, un extraterestru naiv de 9 ani cu superputeri incontrolabile si al carui destin este sa salveze Universul si pe… Max, un motan domestic plin de temeri, dar orgolios, caruia ii pasa mai mult de sine.

Atunci cand Gark se prabuseste cu nava sa in spalatoria lui Betty, el gaseste astfel o noua casa si are parte de o prietenie neconventionala cu Max, care invata rapid cum sa profite de puterile misterioase ale naivului Gark.

Lui Max ii place sa aiba un admirator care ar face orice pentru el, dar curiozitatea extrema a lui Gark si lipsa lui de intelegere asupra modului in care functioneaza lucrurile pe Pamant, il propuleseaza pe Max in tot soiul de aventuri.

Serialul Motanul deghizat se poate urmari pe Disney Channel, incepand cu 26 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 17:10.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s