Castiga o vacanta plina de aventura si distractie la Ana Hotels Poiana Brasov!

Concursul s-a incheiat. Castigatorul este Dumitru Radu din Iasi. Felicitari!

Ana Hotels Poiana Brasov ofera o mini-vacanta plina de activitati pentru o familie norocoasa! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa raspunzi la o intrebare simpla.

In perioada 08 – 26 iunie 2016, inscrie-te in concurs, in formularul de mai jos, si poti castiga o mini-vacanta de 3 nopti, cu demipensiune, pentru tine si familia ta, la Ana Hotels Poiana Brasov.

In premiu sunt incluse si activitati outdoor pentru copii, precum: calarie pe ponei si vanatoare de comori, drumetii si orientare prin padure, skateboarding, mountain biking, gimnastica in aer liber sau jocuri de echipa. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti (prin extragere random.org) si va fi anuntat in pagina pe 27 iunie 2016.

Consulta REGULAMENTUL, apoi raspunde la intrebare:

In ce localitati gasesti hotelurile Ana Hotels?

Ana Hotels, cea mai mare companie hoteliera romaneasca, detine sapte proprietati in Bucuresti, Poiana Brasov si Eforie Nord. Hotelurile din Poiana Brasov si Eforie Nord ofera vacante complete familiilor cu copii, acestia din urma avand la dispozitie programe variate de activitati outdoor si indoor, in functie de sezon.

sporthotel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s