Castiga o invitatie tripla la “Povestea jucariilor 4” si descopera o animatie plina de aventura!

Porneste intr-o aventura amuzanta alaturi de personajele noii animatii “Povestea jucariilor 4” distribuita de Forum Film Romania si ai sansa de a castiga o invitatie tripla, din cele trei, la film.

Ce trebuie sa faci?

Tot ce trebuie sa faci este sa asculti emisiunea Happy Music cu Marius Constantinescu, intre orele 08:00 – 11:00, pe 24 iunie, 25 iunie si 26 iunie si sa prinzi momentul concursului “Povestea jucariilor 4”.

Ce poti castiga?

Premii: 3 invitatii triple la animatia “Povestea jucariilor 4”. Invitatiile sunt valabile in cinematograful Cinema City din Bucuresti Afi Cotroceni si vor fi acordate pe 24 iunie, 25 iunie si 26 iunie.

Fii pe faza, lasa-ti telefonul la indemana, prinde momentul de concurs si intra in direct cu Marius la *ITSY (*4879) si raspunde la intrebarile concursului nostru.

24 iunie: Cum o cheama pe noua jucarie alaturi de care Woody, Buzz Lightyear, Bonnie si restul gastii pleaca in excursie?

25 iunie: A cata parte a animatiei din serie “Povestea jucariilor” are ca premiera pe marile ecrane din 28 iunie?

26 iunie: Pe cine intalneste Woody din intamplare in animatia “Povestea jucariilor 4”? Indiciu: Este vechea lui prietena pierduta.

Pentru mai multe detalii citeste Regulamentul.

Despre animatia “Povestea jucariilor 4”

Woody, Buzz Lightyear si restul gastii pleaca intr-o excursie cu Bonnie si o noua jucarie, numita Forky. Calatoria plina de aventuri se transforma intr-o reuniune neasteptata, atunci cand Woody o intalneste din intamplare pe vechea lui prietena pierduta Bo Peep.

Pe masura ce Woody si Bo isi aduc aminte de zilele bune, incep sa isi dea seama ca intre ei este o prapastie uriasa cand vine vorba despre asteptarile de la viața lor ca jucarii. Este de neimaginat cat de mare poate fi lumea pentru o jucarie!

“Povestea jucariilor 4” va rula pe marile ecrane, in premiera, din 28 iunie, in format 3D, IMAX 3D, subtitrat sau dublat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s