Cele mai iubite personaje Disney aduse la viata cu realitate augmentata (AR)

Cele mai iubite personaje Disney aduse la viata cu realitate augmentata (AR)

Samsung Electronics Co., Ltd. si Disney aduc personajele Disney la viata sub forma noilor AR Emoji, disponibile pe Galaxy S9 si Galaxy S9+.

Incepand cu 16 martie 2018, utilizatorii Galaxy S9 si Galaxy S9+ se bucura de personajele clasice Disney – Mickey Mouse si Minnie Mouse – direct de pe telefon si pot crea mesaje personalizate. Pentru prima data, aceste personaje Disney sunt aduse la viata intr-un cadru de realitate augmentata destinat comunicarii si mesageriei. Personajele din filmele preferate Disney, inclusiv The Incredibles, Zootopia si Frozen, vor fi lansate pe parcursul anului.

„Prin extinderea personajelor si a povestilor pe noi platforme digitale, oferim zilnic utilizatorilor nostri experiente Disney oriunde s-ar afla si, de asemenea, reusim sa atragem noi generatii de fani. Disney AR Emoji ofera o abordare unica a continutului pentru Galaxy S9 si S9+ si o modalitate amuzanta de a aduce un plus de magie mesajelor”, a declarat John Love, Vicepresedinte, Apps la Disney Consumer Products si Interactive Media.

„Cu peste 6 miliarde de emoji trimise zilnic, scopul nostru de a dezvolta AR Emoji a fost acela de a oferi o modalitate amuzanta si captivanta de a comunica, dar si o noua maniera de a aduce la viata imagini animate. In acest sens, cel mai potrivit partener pentru noi este Disney – creatorul unora dintre cele mai iubite personaje din istorie – pentru a transforma AR Emoji in cele mai fericite chipuri din lume si a oferi utilizatorilor accesul la cele mai populare personaje pe care sa le trimita prietenilor pe diverse canale”, a declarat Younghee Lee, CMO si Vicepresedinte executiv al Samsung Electronics.

Utilizatorii smartphone-urilor Galaxy S9 si S9+ pot descarca diferite caractere Disney din modul AR Emoji, disponibil pe camera telefonului.

Lansat alaturi de Galaxy S9 si S9+, AR Emoji le permite utilizatorilor sa creeze mesaje amuzante, personalizate, care pot fi trimise prietenilor. AR Emoji utilizeaza tehnologia de invatare avansata si recunoastere faciala pentru a identifica peste 100 de caracteristici faciale si a realiza o replica 3D, permitand utilizatorilor sa creeze mesaje distractive si sa le impartaseasca cu prietenii. AR Emoji pune la dispozitie 18 stickere prestabilite, pot fi trimise usor spre oricine, indiferent de tipul de smartphone utilizat. Atunci cand utilizatorii gasesc un AR Emoji pe care il prefera, il pot seta in modul Always On Display, astfel incat sa se poata bucura de el ori de cate ori isi privesc telefonul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s