Cele mai interesante recomandari de weekend la Bucuresti

GOKID ne-a facut iarasi planuri de iesit din casa cu familia, pentru weekend-ul 24-25 noiembrie. Iata, mai jos, cateva din cele 17 recomandari pregatite pentru ultimul weekend de noiembrie:

  • SoulKids, un atelier de life-skills pentru copii de 6-12 ani creat in Singapore. Incredere in sine, gandire pozitiva, rabdare, perseverenta, lucrul in echipa, cum sa te uiti la ce ai tu special si sa nu te compari cu altii sau bullying, totul prin povesti si jocuri. Copiii se distreaza si invata in acelasi timp lectii importante pentru fericirea si succesul lor.
  • Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 24 noiembrie – ora 12:30, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideti sa descoperim impreuna cea mai buna combinatie de joaca, socializare si invatare! Oare cum ne putem construi propria clepsidra? Cu siguranta orice copil ar fi incantat sa isi construiasca una! La final determinarea si rabdarea le va fi rasplatita, vor pleca acasa cu propria clepsidra!
  • Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” va invita la expozitia temporara „Un veac de zoologie in Romania. Amintiri despre viitor”. Expozitia care se integreaza in complexul evenimentelor culturale menite a marca Centenarul Romaniei, prezinta publicului larg unele dintre cele mai importante contributii aduse de oameni de stiinta romani la dezvoltarea stiintelor zoologice.
  • Iarmaroc Zen – Iarmarocul Parintilor si Copiilor – Editia #3 – un concept de eveniment suport de tip puzzle, dedicat Parintilor si Copiilor, unde vei descoperi: 40+ de expozanti de produse si servicii pentru copii si parinti, 15+ expozanti parinti, cu SH-uri de calitate superioara, loc de joaca, ateliere pentru copii: de olarit, gatit, reciclare, Healthy Food and Drinks Area.
  • Bookisit – Targul de Carte Second Hand pentru Copii isi propune sa aduca laolalta parinti, copii, bunici, matusi si alti pasionati de socializare culturala, intr-o duminica racoroasa, pentru o zi de targuiala alaturi de copilul tau, acasa la prietenii de la Therapy Bistro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s