Ora de Igiena la Scoala parintilor responsabili

Qbebe organizeaza, in cadrul campaniei Scoala Parintilor Responsabili, un nou seminar gratuit pentru parinti: Ora de igiena.

Intalnirea are loc pe 28 noiembrie, de la ora 17.00, la Restaurant Elisabeta, unde specialistii invitati le vor confirma parintilor ca igiena reprezinta 2 treimi din sanatatea noastra si a copiilor nostri.

Detalii, informatii, statistici, cifre, sfaturi, toate la un loc vor ajuta parintii sa inteleaga ca igiena este vitala pentru sanatate si ca preventia este cel mai bun medicament.

Iata despre ce se va discuta la Ora de Igiena:

Lectia 1
Sarcina, nasterea si alaptarea: sfaturi de ingrijire a sanilor si igiena intima – Dr. Andreas Vyhtoulkas, medic specialist obstetrica-ginecologie

Lectia 2
Igiena casei si a hainelor: obiceiuri de urmat si mituri de daramat – Dr. Daniela Cristina Nicorici, medic specialist pediatru

Lectia 3
Piele, ochi, urechi, gura si dinti: reguli pentru parinti – Dr. Raluca Ghionaru, medic primar medicina de familie

Participarea la seminar este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar inscrierile se pot face aici.

Seminariile scolii Parintilor Responsabili sunt kid-friendly. Parintii care nu au posibilitatea de a lasa copilasii in grija altcuiva, sunt invitati sa vina alaturi de ei, deoarece va exista o Camera de Joaca plina de distractie pentru cei mici.

Despre Scoala Parintilor Responsabili

Scoala Parintilor Responsabili este o campanie sociala, descrisa de o serie de seminarii gratuite pentru parinţi care aduc la catedra cei mai bine pregatiţi specialisti pe teme specifice. Scopul campaniei este sa ofere acces facil parinţilor catre o trusa de informaţii complete si corecte prin care sa fie stimulati si sustinuti in a creste copiii frumosi si sanatosi. Campania a deschis portile scolii in octombrie 2016, si de atunci a organizat 16 seminarii gratuite, care au adunat peste 2600 de parinti si viitori parinti si au adus la catedra peste 93 de specialisti bine pregatiti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s