„Cel mai frumos cadou” pentru cei mai vulnerabili copii ai Romaniei

Sapte artisti pop romani canta impreuna piesa „Cel mai frumos cadou”, pentru cei mai vulnerabili copii ai Romaniei.

In plina pandemie, care a afectat profund industria muzicala, dar si societatea romaneasca in ansamblu, artisti importanti din Romania fac un gest de solidaritate si se alatura pro-bono cauzei Hope and Homes for Children, pentru ca 1600 de copii aflati in risc de separare familiala sa ramana alaturi de parintii lor. Roton Music a decis sa doneze acestei cauze toate incasarile obtinute pentru aceasta piesa.

Keo, Alexandra Ungureanu, Alina Eremia, AMI, Lidia Buble, Paula Seling si Liviu Teodorescu sunt artistii care au inregistrat piesa si videoclipul „Cel mai frumos cadou”.

Piesa este un remake al piesei originale lansate de Keo si Alexandra Ungureanu in urma cu 10 ani, in decembrie 2010, pe muzica lui Keo & Ralflo si versurile lui C. Enache – un succes cu peste 20 de milioane de vizualizari.

Videoclipul piesei „Cel mai frumos cadou” relansate in acest an este realizat de Mihai Laz, combinand imagini din cadrul spotului social regizat de Tom Wilson cu filmari originale realizate cu cei sapte artisti implicati.

Cel mai frumos cadou – All Stars #PretulBinelui – YouTube

Acum, in prag de Sarbatori, din nefericire exista copii in Romania care risca sa fie separati de familie si, inevitabil, sa ajunga in centre de plasament sau in forme de protectie speciala. Pentru ei, cel mai frumos cadou este sa ramana alaturi de parintii lor. Familiile care se confrunta cu saracia extrema au de multe ori nevoie doar de un mic ajutor pentru a nu-si pierde copiii – un acoperis reparat, lemne pentru foc, haine groase pentru cei mici, sau plata chiriei pentru o perioada de timp – iar Hope and Homes for Children are nevoie de sustinerea donatorilor pentru a reusi sa faca toate aceste interventii.

Un simplu SMS cu textul HOPE la 8844 inseamna o donatie de 2 euro lunar, care poate salva viata unui copil. Platforma online www.pretulbinelui.ro permite donatorilor sa faca o donatie lunara cu cardul.

„De cele mai multe ori, disperarea si neputinta sutelor de mii de copii pe cale sa fie rupti de parintii lor sunt ignorate, pentru ca nu se aud si nici nu se vad. Acesti sapte artisti le fac ”cel mai frumos cadou” de Craciun, nu doar lor, pentru ca le fac cunoscute dramele, dar si noua, pentru ca ne dau sansa sa facem un miracol, ajutandu-i sa ramana impreuna.” – Stefan Darabus, Hope and Homes for Children.

Campania Pretul Binelui, lansata de Hope and Homes for Children in octombrie 2020, este un semnal de alarma: Saracia extrema separa copiii de parinti, treptat, pana ii separa de tot. in urma acestui apel, Fundatia isi propune sa sustina 1600 de copii aflati in situatie de risc si familiile lor, prin interventii integrate care sa tina copiii in siguranta, acasa, in urmatoarea perioada.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s