Ce te ajuta imediat dupa nastere

Dupa nastere, este important sa tii cont si de sanatatea emotionala. Ce te poate ajuta in aceste momente? Afla acum, la Pretuieste Viata.

Proaspata mamica are nevoie sa stie ca are in jurul sau oameni care o iubesc si care o sustin, un grup de suport care sa ii ofere starea de spirit pozitiva, de care au nevoie.

Totusi, de cele mai multe ori, familia apropiata nu stie sa gestioneze trairile femeii care tocmai a nascut si nu isi da seama de intreg spectrul de emotii prin care ea trece.

De aceea, este bine sa stii ce te poate ajuta in aceasta perioada, unde poti gasi alinarea de care ai nevoie, pentru a evita sau pentru a trece peste depresia postnatala. Iar un prim sfat oferit de Andreea Marin este sa gasesti un grup de mame care au surmontat experiente asemanatoare.

“Solidaritatea mamicilor este o forta care va poate mobiliza si va poate pune pe calea cea buna”, spune realizatoarea.

Ce mai poti face pentru a te simti inteleasa si sustinuta imediat dupa nastere? Afla acum.

Vezi si episoadele anterioare pe acest subiect:

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s