Ce stim despre depresia postnatala

Depresia postnatala este un subiect neplacut si amar, dar pe care este bine sa il scoatem la lumina. Si incepem discutia acum, la Pretuieste Viata.

Depresia postnatala este o experienta pe cat de dureroasa atat pentru mama, cat si pentru nou-nascut, pe atat de bizara. Desi primele momente in care o mama isi tine bebelusul in brate ar trebui sa fie cele mai fericite din viata ei, femeia se regaseste cuprinsa fie de panica, fie de vinovatie, fie de tristete. Si nici nu se stie exact de ce.

Desi nu a trecut printr-o stare atat de grava ca alte mamici, Andreea Marin ne povesteste despre propria ei experienta cu depresia postnatala:

Mi-amintesc foarte bine cum, in cea de-a 2-a zi (sau a 3-a) zi dupa ce-o nascusem pe Violeta mica si eram inca in spital, am intrat brusc intr-o stare de panica.

Cum a trecut peste acest episod? Afla chiar acum.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s