Cat de mult il tii in brate pe cel mic?

„Cand vine vorba de subiectul asta, lumea se imparte in doua tabere. Intr-una sunt mamele, in cealalta rudele, persoane dragi si straini binevoitori. Facand parte din prima categorie, bineinteles ca-ti voi spune ca poti sa-l tii in brate pe cel mic oricat de mult vrei.. si vrea. Nu exista loc mai bun, mai primitor, mai cald si mai sigur pentru bebelusul tau decat in bratele tale.

Bineinteles ca nu am scapat nici eu neavertizata, chiar din prima saptamana de viata a fetitei mele, sa nu o mai tin atat de mult in brate ca se invata. Din fericire, mi s-a parut amuzant momentul si nu mi-am irosit energia enervandu-ma. Sincera sa fiu, nu stiu cine s-a invatat mai repede, ea sau eu. M-am obisnuit foarte repede cu puiul de om agatat de mine si m-am surprins facand o multime de lucruri prin casa tinand-o in brate.

N-am scormonit internetul ca sa aflu daca e bine sau nu sa-mi tin fetita in brate, dar am aflat de curand ca tinutul in brate nu-l face nicidecum pe copil rasfatat, alintat si lipit de mama. Din contra, bebelusii tinuti in brate “necontorizat” devin copii mult mai independeti fata de cei care n-au fost rasfatati astfel.”

Georgiana, mama de pici


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s