Cat de important este inotul pentru copii?

Inainte de a veni pe lume, fatul petrece noua luni in burtica mamei, in mediu lichid, avand confort si caldura. Asa ne explicam faptul ca bebelusii se simt bine in apa. Apa devine acum, ca in burtica mamei, un mediu protector si stimulant pentru bebelus, in care miscarile se desfasoara fara prea multa dificultate.

Specialistii spun ca aceasta capacitate a lor de a fi in apa fara frica, persista doar in primele luni de viata, cand inotul este considerat drept unul dintre reflexele primitive ale bebelusului, alaturi de supt de exemplu.

Despre beneficiile inotului la copii, aflam mai multe de la dl. Florian Clenci, instructor educatie acvatica.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s