Din suflet de copil

Un om cu suflet de copil stie ca, orice s-ar intampla, un lucru este sigur: iarna vine Mos Craciun. Descopera un episod ludic si emotionant, din Pretuieste Viata cu Andreea Marin.

Ce-i drept, mai e ceva pana la Craciun, dar asta nu ne impiedica sa incepem deja sa ii scriem Mosului. Tu ce i-ai scrie? Te poti inspira din scrisoarea prezentata acum de Andreea Marin.

Nu este scrisa de un copil, ci de un om cu suflet de copil, care a inteles ca, atunci cand te simti deznadajduit, este momentul sa iti permiti sa fii jucaus, sa te faci sa zambesti si sa iti retraiesti copilaria.

Intr-o editie emotionanta din Pretuieste Viata, suntem cu totii provocati sa ne gandim ce i-am transmite acum, la varsta adulta, lui Mos Craciun. Ce i-am cere? Ce i-am povesti? Consideri ca ai fost suficient de cuminte?

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s