CARAVANA TIC porneste din nou la drum

Teatrul Ion Creanga da startul celei de-a doua editii a proiectului Caravana TIC, o initiativa dedicata copiilor din mediul rural, cu precadere celor care provin din familii cu posibilitati financiare reduse. Proiectul isi propune sa faciliteze accesul copiilor la cultura, asigurandu-le acestora participarea la un program variat de spectacole si activitati educationale, sustinute de Teatrul Ion Creanga si institutiile culturale partenere.

Cea de-a doua editie a Caravanei TIC se desfasoara in perioada noiembrie 2016–mai 2017 si se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani. Aproximativ 800 de copii din judetele Ilfov, Giurgiu si Ialomita, insotiti de parinti sau cadre didactice, vor beneficia de transport si acces gratuit la activitatile din cadrul proiectului.

Programul include spectacole din repertoriul Teatrului Ion Creanga, urmate de discutii cu actorii, ateliere de teatru, dar si tururi ghidate ale Muzeului National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”, partener al proiectului. Primele caravane sunt programate pe data de 16 si 17 noiembrie, cu participarea a 80 de copii, elevi la Scoala Gimnaziala nr. 1 din comuna Adunatii-Copaceni, judetul Giurgiu.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro si Facebook.com/TeatrulIonCreanga.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s