calcare-hainute-bebelus

Calcam sau nu hainele bebelusului?

„Imi amintesc foarte bine seara in care m-am apucat sa-i calc fetitei mele primele hainute, insarcinata fiind in ultima luna. N-am mai simtit niciodata asa o placere calcand. Mi se parea chiar relaxant sa dau cu fierul de calcat pe hainele acelea minuscule, intorcandu-le cu grija pe toate partile si netezind fiecare cuta. A trecut aproape un an de atunci, iar in tot acest timp n-am mai calcat nicio bluzita de bebelus. Dar nici nu am mai simtit nevoia.

Odata ce s-a nascut domnisoara si am vazut cat de repede trece ziua ingrijind-o, hranind-o, cantandu-i si jucandu-ma cu ea, calcatul rufelor a ajuns sa mi se para, culmea, un lux. Daca ziua ar fi avut 40 de ore poate ca as fi gasit timp si pentru calcat hainute. N-am avut insa nicio mustrare de constiinta legat de asta si nici n-am stat cu grija ca pielea copilului se va irita din cauza hainelor necalcate. Si, in afara de urmele unor piscaturi de tantari nu a avut nicio bubita pana acum.

Aaa si nu te gandi ca am scos fata la plimbare in haine sifonate. Din fericire, hainutele pentru bebelusi nu se prea botesc, mai ales daca ai grija sa le intinzi frumos la uscat.”

Georgiana, mama de pici

Foto: Baby photo created by freepik – www.freepik.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s