Calatorie muzicala in Viena din La Belle Epoque la Concertul Extraordinar de Anul Nou 2022

Fundatia Calea Victoriei si Opera Nationala Bucuresti invita publicul vineri, 7 ianuarie 2022, de la ora 18:30, la Concertul Extraordinar de Anul Nou, eveniment de gala aflat la a VIII-a editie.

Concertul il are ca dirijor pe Tiberiu Soare, iar soprana Madalina Barbu, soprana Renata Vari si tenorul Alfredo Pascu sunt cei trei solisti talentati care vor incanta publicul cu momentele lor, alaturi de orchestra Operei Nationale Bucuresti.

Evenimentul anunta o calatorie sonora efervescenta in lumea muzicala vieneza din a doua parte a secolului al XIX-lea, cu splendidele compozitii ale celor doi Johann Strauss, tatal si fiul, ale lui Brahms, Waldteufel, Léhar si Kalman; un program plin de energie, pasiune si gratie care cuprinde valsuri, polci si arii celebre din operete vieneze.

Intrati in atmosfera muzicala a Vienei din La Belle Epoque, acea perioada de glorie a muzicii vieneze care naste in iubitorii de muzica o nostalgie a unor vremuri stralucitoare in care fracul nu era purtat doar de cei din orchestra, ci si de domnii care mergeau la concerte si baluri insotiti de doamne in rochii ample, elegante, cu bijuterii si parfumuri pretioase.

Dirijorul Tiberiu Soare considera ca aceasta perioada, care va fi recreata muzical in frumoasa sala a Operei Nationale Bucuresti, reprezinta epoca de aur a muzicienilor, un moment de maxima emulatie si apreciere din partea publicului, cand aparitia unei noi compozitii muzicale in Viena reprezenta un eveniment cultural si social mult asteptat de public.

Bilete pot fi cumparate de pe site-ul Operei Nationale Bucuresti sau de la casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti.

Varsta minima recomandata pentru acest spectacol este de 6 ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s