Cainele, adevaratul meu prieten 2

Unele prietenii dureaza mai mult de o viata. Acesta este si cazul filmului „Cainele, adevaratul meu prieten 2” continuarea succesului international care si-a adjudecat inimile a milioane de spectatori, o noua ecranizare in care indragitul patruped Bailey vrea sa isi implineasca un nou destin si alaturi de cei dragi ajunge in locuri surprizatoare.

Bailey (dublat de Josh Gad) se bucura de un trai linistit la ferma „baiatului sau” Ethan (Dennis Quaid) si a sotiei sale Hannah (Marg Helgenberger). Are chiar si o noua partenera de joaca: CJ, nepoata lui Ethan si Hannah. Singura problema e ca mama micutei CJ decide ca ea trebuie sa plece de la ferma. Cum sufletul lui Bailey este gata sa paraseasca aceasta viata pentru una noua, cainele ii promite stapanului sau Ethan ca o va gasi si proteja pe CJ cu orice pret.

Cu toate ca aventurile lui Bailey prin multiple vieti au stat sub semnul iubirii, prieteniei si devotamentului, de aceasta data il vedem cum experimenteaza alaturi de cei dragi lui bucuria si deceptia, muzica si bucuria, precum si cateva smotoceli pe cinste, numai in noul film „Cainele, adevaratul meu prieten 2”, care va fi distribuit de Vertical Entertainment din 21 iunie, pe marile ecrane.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s