Bucuria de a fi parinte: La multi ani, copilarie!

Bucuria de a fi parinte: La multi ani, copilarie!

Pentru ca suntem la un pas de Ziua Copilului, consideram ca este ocazia perfecta de a sarbatori si rolul de parinte, cu toate bucuriile, grijile, primele momente si obstacolele sale. Iata mesajul Georgianei, mama de pici, pentru toti parintii care se pregatesc de 1 iunie.

Cunosti cu siguranta sentimentul, fie ca esti mama sau tata. Si stii, probabil, ca cei mici ne dau in fiecare zi o multime de motive sa ne bucuram sa le suntem parinti si ca ne sunt copii.

Sunt unice si pline de bucurie momentele in care iti vezi bebelusul pentru prima data si il tii in brate, cand iti zambeste si gangureste, cand incepe sa-si ridice capul, sa stea in fund, sa se ridice, sa mearga de-a busilea si sa faca primii pasi de unul singur.

O mare bucurie simti si atunci cand il auzi rostind primele cuvinte si cand incepe sa spuna mama si tata. Iar pe masura ce incepe sa vorbeasca tot mai bine si sa comunice tot mai usor, parca te bucuri la fiecare cuvant si la fiecare propozitie rostita.

Pe 1 iunie, la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, ne amintim de toate motivele pentru care suntem recunoscatori pentru rolul de parinte. Te asteptam sa sarbatorim impreuna!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s