Bucuria de a fi tata

Poate ca, vorbind despre minunea de a aduce pe lume un sufletel, nu le facem suficienta dreptate taticilor. De aceea, in acest episod din Pretuieste Viata, ascultam cuvintele unui tata mandru de rolul sau.

„Baietii mei sunt toata averea mea si nu-mi doresc nimic decat fericirea lor, zambetul si pupicul din fiecare zi, dulce, dulce, dulce”, ne citeste Andreea Marin din scrisoarea taticului Petru P.

Sigur, o mama si un tata trec prin trairi diferite si, de cele mai multe ori, si le exprima diferit. Insa taria de caracter a tatalui nu trebuie sa fie confundata cu nepasare, raceala sau emotii mai stinse.

Ce-i drept, din cand in cand, femeile (si mai ales viitoarele si proaspetele mamici) au nevoie de dovezi de vulnerabilitate din partea partenerilor lor.

De aceea, este cu atat mai emotionanta scrisoarea lui Petru, in care descrie toate emotiile prin care a trecut de cand a aflat ca sotia sa este insarcinata si pana in prezent. Este o marturie atat de pura a bucuriei de a fi tata! Descopera aici toata povestea sa.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s