Scrasnitul dintilor la copii si adulti

Astazi la “Traieste sanatos cu Simona”, vorbim despre scrasnitul din dinti in timpul somnului, despre bruxism, in termeni medicali. Inclestarea involuntara a dintilor, fie in somn sau peste zi, afecteaza mai toata populatia.

Nu este doar un obicei neplacut, specialistii avertizeaza ca daca scrasnitul din dinti persista, poate avea consecinte grave. Atunci cand inclestarea maxilarelor se manifesta des si cu o forta de 14 ori mai mare decat in mod normal, in timp pot aparea dureri in zona tamplelor, migrene, iar dintii pot avea de suferit.

Ce este de facut? Aflam chiar acum!

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s