Bucharest School Fest – MARATONUL OFERTELOR DE SUCCES!

Vineri 24 Februarie 2017  are loc deschiderea oficiala a Salonului educational bucurestean – Bucharest School Fest, editia a 3-a. Evenimentul vine in sprijinul parintilor ce sunt in cautarea unei institutii de invatamant scolar, dar si a uneia pentru activitati extrascolare care sa se suprapuna profilului copilului lor.

Bucharest School Fest se desfasoara in Baneasa Shopping City – Galeria Comerciala FEERIA, in perioada 24-26 februarie, intre orele 10.00 – 20.00. Intrarea este gratuita.

Scoli cu predare in limba germana, romana, franceza, engleza, scoli de curricula britanica, romana sau mixta,licee de renume, expun in Galeria Feeria, astfel incat parintii preocupati de educatia copiilor lor sa poata intelege mai bine oferta educationala si sa faca o alegere cat mai corecta si benefica.

In paralel cu expozitia scolara, vor avea loc si prezentari in cadrul carora specialisti in formarea si educarea sanatoasa a copilului vor raspunde la cele mai des intalnite intrebari cu privire la sanatatea si succesul scolarului.

De vineri 24 februarie pana duminica 26 februarie, un adevarat maraton al spectacolului si artei pentru si cu copii se desfasoara pe scena din Baneasa Shopping City. Spectacolele prezentate de copiii de la Fundatia Dan Voiculescu, Trupa Contrapunct, Ansamblul Naframa, Casa de balet, MiniArt Show, Liceul de Coregrafie, Scoala Dance Prestige, Teatrul Mayaricii, Slick Drum Events vor umple de muzica si culoare cupola FEERIA.

In paralel copiii vor putea descoperi tainele picturii pe apa –Ebru – impreuna cu Institutul Cultural Turc, vor crea martisoare pentru mamicile lor alaturi de Fundatia Dan Voiculescu si vor realiza lucrusoare surprinzatoare impreuna cu Ematico; iubitorii de sah pot participa la un miniconcurs sub indrumarea profesorilor de la Academia de sah.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s