Brosura pentru admiterea la liceu, publicata de ISMB

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a realizat si publicat brosura „Admiterea in clasa a IX-a invatamant preuniversitar de stat pentru anul scolar 2011-2012”, care cuprinde date si informatii utile atat pentru elevi, cat si pentru parinti.

Potrivit purtatorului de cuvant al inspectoratului, Marian Banu, brosura cuprinde procedurile de organizare si desfasurare a admiterii in invatamantul liceal de stat pentru anul scolar 2011 – 2012 si calendarul admiterii aprobate de MECTS, procedura de inscriere, reteaua unitatilor de invatamant liceal din municipiul Bucuresti, planul de scolarizare aprobat pentru anul scolar filierele, profilurile si specializarile propuse de aceste unitati de invatamant liceal, media ultimului candidat declarat admis.

De asemenea, brosura cuprinde si calendarul inscrierii la licee, unitatile scolare care organizeaza clase cu predarea unei limbi moderne in regim bilingv sau clase in invatamantul vocational, graficul sustinerii probelor de aptitudini si a cunostintelor de limbi moderne sau limba materna si centrele de sustinere a acestora.

Conducerile unitatilor de invatamant vor organiza in perioada urmatoare intalniri cu parintii si elevii pentru prezentarea si clarificarea tuturor aspectelor legate de activitatea de admitere pentru anul scolar.

Numarul total de locuri pentru admiterea in clasa a IX-a in invatamantul preuniversitar de stat in municipiul Bucuresti pentru anul scolar 2011-2012 este de 16.525 locuri.

Brosura „Admiterea in clasa a IX-a invatamant preuniversitar de stat pentru anul scolar 2011-2012” este distribuita gratuit tuturor absolventilor clasei a VIII-a din municipiul Bucuresti si a fost publicata in format electronic pe www.ismb.edu.ro.

Sursa: Agerpres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s