Brandon Bays: Calatoria spre vindecare

Ce impact au emotiile noastre asupra sanatatii? Cat de adanci pot fi ranile sufletesti si cum ajung sa afecteze corpul fizic? Renumita autoare Brandon Bays ne ofera raspunsurile, vorbind despre Calatoria sa emotionanta.

„Totul a inceput in 1992, cand am fost diagnosticata cu o tumoare de dimensiunea unei mingi de baschet”, povesteste ea. Din acel moment, Brandon Bays a pornit intr-o calatorie spirituala, spre vindecare, prin care a descoperit legatura profunda dintre suflet, emotii si corpul fizic. In doar sase saptamani de la aflarea diagnosticului, a reusit sa se insanatoseasca total, emotional si fizic.

Ca urmare, Brandon Bays a inceput sa impartaseasca lumii intregi experienta care i-a schimbat intreaga viata, devenind orator de renume mondial si autoare a best seller-ului „Calatoria” (The Journey®). In prezent, autoarea sustine workshopuri si seminarii in 47 de tari de pe 5 continente, prin care ii ajuta si pe altii sa isi inceapa propriile lor calatorii.

In urma vizitei sale la Bucuresti, din 3-5 iunie 2016, Brandon Bays ne-a facut o vizita la sediul Itsy Bitsy si a stat de vorba cu Cristina Trepcea, in cadrul emisiunii Meditatii pentru parinti, vorbind despre Calatoria sa extraordinara si experientele prin care a trecut si care au format-o pana in ziua de azi. Poti asculta tot interviul aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s