Baita bebelusului: Siguranta copilului in cada

Baita bebelusului: Siguranta copilului in cada

Pana pe la 3 anisori, este important sa stai cu puiul tau si sa il supraveghezi pe tot parcursul baitei, pentru siguranta sa. La Parinti de Pici, iti vorbim despre cum sa te asiguri ca baita bebelusului se desfasoara in siguranta si fara probleme.

Oricat ar fi insa de distractiva balaceala si joaca micutilor in cada, exista cateva aspecte de care e bine sa tinem cont, daca vrem sa-i stim in siguranta. Si mai important e sa tinem cont de asta nu doar atunci cand sunt bebelusi, mici si neajutorati, dar mai ales cand sunt prichindei vioi si curiosi, de 2-3 ani. Riscurile cresc, se pare, odata cu varsta.

Asadar, inainte de baita bebelusului, este bine sa te pregatesti din timp, astfel incat sa nu iti lasi piciul nesupravegheat. Asigura-te ca ai la indemana prosopul, gelul de dus, jucariile si orice mai ai nevoie, ca sa nu il lasi pe cel mic singur in cada.

De asemenea, verifica temperatura apei si potriveste-o inainte sa-l bagi pe copil in cadita. Evita, in acest sens, sa-l asezi in cada in timp ce curge inca apa in ea, pentru ca nu prea poti controla temperatura apei si, in plus, risti sa umpli cada prea mult.

Despre cat de adanca ar trebui sa fie apa, despre cum sa eviti alunecarile in cada si alte informatii utile despre siguranta copilului la baita iti vorbim acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s