Cum iti folosesti puterile de supererou la cumparaturi

Odata cu lansarea Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy ne-am convins cu totii ca supereroii au multe puteri, de la curaj, creativitate si energie la bucurie, prietenie si bunatate. Atat copiii, cat si parintii isi folosesc puterile in fiecare zi, in tot felul de situatii: la joaca, la facut teme, la serviciu sau acasa.

Chiar si atunci cand facem cumparaturi ne folosim puterile, uneori fara sa ne dam seama. De exemplu, ne folosim creativitatea atunci cand alegem ingredientele pentru o reteta noua, energia atunci cand avem o lista lunga de cumparaturi in fata si rabdarea atunci cand suntem cu copiii in magazin.

Pentru a le oferi clientilor sai beneficii si experiente demne de un supererou, dandu-le ocazia sa-si foloseasca puterile pe deplin atunci cand sunt la cumparaturi, Auchan a lansat programul MyCLUB Auchan!

MyCLUB Auchan este un club cu multiple beneficii, in care, daca te inscrii, poti primi reduceri pe loc, beneficii la cumparaturi, dar si experiente extraordinare de fiecare data cand faci cumparaturi in magazinele Auchan, din aplicatia Auchan sau de pe auchan.ro.

Ca orice experienta demna de un parinte supererou, pentru care timpul este foarte pretios, inscrierea in MyCLUB Auchan este simpla si gratuita si se face in baza unui card digital care poate fi generat in aplicatia Auchan (disponibila in Google Play) sau in baza unui card fizic ce poate fi solicitat in magazinele Auchan, de la Serviciul Clienti sau de la casele de marcat.

Odata devenit membru MyCLUB Auchan iti poti antrena in voie creativitatea si energia atunci cand faci cumparaturi, dar si bucuria, pentru ca primesti reduceri pe loc la o multime de produse aflate in oferta saptamanala destinata exclusiv membrilor MyCLUB Auchan.

Ai motiv de antrenat bucuria si datorita bonusului exclusiv MyCLUB, pe care il acumulezi pe card, daca achizitionezi produsele care ofera acest avantaj, iar periodic primesti vouchere de fidelitate.

Membrii MyCLUB Auchan au ocazia sa-si antreneze si puterea bunatatii, pentru ca vor avea ocazia sa voteze proiectele de Responsabilitate Sociala pe care Auchan le va sustine si finanta, dar si sa participe la actiuni, implicandu-se in diverse cauze sociale, culturale sau sportive.

Pentru a benefica de toate beneficiile My CLUB Auchan nu ai nevoie de pelerina de supererou, ci doar de scanarea cardului MyCLUB Auchan.

Acum, ca ti-am activat puterea curiozitatii, intra pe auchan.ro si afla mai multe despre MyCLUB Auchan.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s