Atelier pentru parinti – Copiii sub 6 ani

Primii ani de viata in familie si cei petrecuti la gradinița sunt numiti de specialisti ca ”varsta de aur”, ”varsta de gratie” sau ”incredibilii ani” – adica anii celor mai mari oportunitati in cresterea si dezvoltarea copiilor.

Aceasta este perioada in care mintea si emotiile copilului tau isi formeaa matricea pe care se prind restul experientelor viitoare. O matca in care se asaza succesul scolar si capacitatea lor de a-si gasi un drum in viata.

Studiile care documenteaza cele mai bune programe de cresa si gradinita atesta ca cel putin pana la finalul clasei a IV-a, se vad, cu ochiul liber, diferente nete intre copiii care au mers la o gradinita buna si cei care au ratat formarea timpurie.

Oana Moraru, expert in educatie, profesor si educatoare, invita gradinitele si parintii sa i se alature intr-o incursiune practica despre primii 6 ani de viata in educatia unui copil, in 26 noiembrie.

Va fi un atelier cu exemple de activitati, materiale si strategii pentru cea mai importanta etapa de crestere fizica, intelectuala si emotionala a copiilor nostri! O sansa pentru a incepe devreme, inspirat si informat, dezvoltarea constienta a celui mic. Pentru educatoare, manageri de gradinite si parinti, aceasta va fi o zi pe care sa o luati in suflet si in practicile voastre acasa si in clasa.

Inscrierile se fac la: voceaparintilor@gmail.com

atelier-oana-moraru


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s