Cum sa ne invatam copiii sa se spele pe dinti?

Cum ne invatam copiii sa se spele pe dinti, inca din primii ani de viata? Cum scapam de frica de dentist? Sunt intrebari la care nu gasiti raspuns, nu-i asa?

Trebuie sa fim constienti ca este important pentru copil sa aiba o dantura sanatoasa. Un periaj corect presupune ca dintii sa fie spalati foarte bine pe toate fetele. Grija pentru dinti e bine sa apara de cand apare primul dintisor.

Cat de importante sunt aceste lucruri pentru sanatatea si frumusetea dintilor copiilor nostri? Aflam la „Traieste sanatos cu Simona” de la dr. Cristian Irimia, medic stomatolog.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s