Atelier Montessori pentru parinti Gradinita Montessano. Viata Practica pentru Copii de 3-6 ani

Daca sunteti interesati de educatia Montessori pentru copilul Dvs, aveti oportunitatea de a lua un prim contact cu mediul de lucru specific metodei: la Atelierul pentru parinti vom face o prezentare generala a mediului Montessori, nivel 3-6 ani, cu accent pe Prima Arie Curriculara: Viata Practica pentru copiii de 3-6 ani.

Veti avea parte de prezentari de materiale realizate de Pedagogii Montessano, dar veti fi invitati sa lucrati si voi cu materialele. Dupa prezentari, am rezervat timp pentru o sesiune de intrebari si raspunsuri, pentru o mai buna cunoastere a modului de desfasurare a activitatilor si instrumentelor pe care cadrele didactice le folosesc pentru lucrul individual cu copiii.

Gradinita Montessano functioneaza in sistemul pedagogic Montessori, considerat la nivel mondial cel mai indicat pentru grupa de varsta prescolara si scolara: educatia Montessori se bazeaza pe dezvoltarea naturala a copiilor, oferindu-le activitati corespunzatoare nevoilor si interesului lor la fiecare categorie de varsta.

Cand are loc? Marti, 26 Februarie 2019, 18.00-20.00
Unde? la Montessano Gradinita scoala, Strada Parfumului, 9, Bucuresti
Pret: 85 lei / persoana

Acest atelier se adreseaza doar parintilor. Copiii sunt bineveniti sa viziteze gradiniţa in alte zile, impreuna cu parintii, cu o programare prealabila prin email la contact@montessano.ro sau la telefon 0744.872.340 (Antonia Stanciu, Coordonator Comunicare).

Locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti din timp si sa achitati pentru a va putea confirma rezervarea locului. Dupa inscriere veti primi contul in care puteti face plata. Atelierul se va organiza daca se va intruni numarul minim de participanti.

Afla cum te poti inscrie la acest workshop, pe GoKID.ro

Despre scoala si Gradinita Montessano

Educatia Montessori, Hrana organica, Sanatatea, Echilibrul, Inteligenta emotionala si sociala – daca va doriti toate acestea pentru copiii dumneavoastra, va asteptam sa ne vizitati!
Oamenii care formeaza echipa Montessano sunt alesi cu grija si drag, astfel incat cu totii sa simtim armonia si bucuria unei colaborari pe termen lung, copii-parinti-pedagogi.

Educatia Montessori presupune:

*Respectarea principiilor Montessori: educatie centrata pe copil, folosind ca principii libertatea de miscare si alegere (esentiala pentru multiplicarea conexiunilor neuronale), promovarea independentei, auto-disciplinei si a autonomiei, inexistenta pedepsei sau a recompensei, interactiunea cu grupe mixte de varsta. Iata aici care sunt principiile Montessori.

*Respectarea nevoilor si obiectivelor etapei de dezvoltare 0-6 ani si a celor specifice fiecarui copil in parte! Citeste mai multe despre etapa de dezvoltare 0-6 ani.

*Mediul Montessori special amenajat conform standardelor internationale AMI si dotat cu materiale originale Nienhuis AMI.

*Activitati conform curriculumului international Montessori 3-6 ani.

*Echipa pedagogica in curs de specializare Montessori AMI 3-6 ani si coordonator pedagogic cu diploma Montessori AMI.

Educatie pentru Sanatate, pentru un Stil de Viata Sanatos

Oferim hrana bio, programe de educatie alimentara sanatoasa, de auto-cunoastere a organismului, gimnastica medicala.

Asiguram un meniu echilibrat si ultradiversificat, cu multe cruditati, fara zahar sau alimente semi-preparate, folosind materie prima integrala, organica si preponderent bio; acordam o atentie deosebita combinatiilor alimentare sanatoase, respectand intervalele dintre mese pentru a permite o digestie corecta.

Hrana este pregatita zilnic in bucataria proprie, aceasta fiind singura modalitate de a controla calitatea alimentatiei oferite copiilor, prin utilizarea de modalitati corecte de preparare (fara prajeli, adaugand la rece alimentele ce devin toxice prin expunere la temperaturi inalte), precum si de echipamente de preparare si servire sanatoase (cutite ceramice, vase din sticla si ceramica, tacamuri din inox, storcator la rece).

Dezvoltam o comunitate ce are ca valori un stil de viata sanatos, bucuria descoperirilor si libertatea de a-ti construi propria viata!


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s