Aparatul dentar mobil: Cum ii ajuta pe copiii mici

Aparatul dentar mobil: Cum ii ajuta pe copiii mici

Aparatul dentar mobil este un instrument foarte util pentru copiii cu dinti de lapte. Cum ii poate ajuta pe cei mici, pe termen lung? Afla acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

„Este chiar distractiv pentru un copil in ziua de azi sa poarte aparat dentar”, spune dr. Cristian Irimia, medic stomatolog. „Poti purta un aparat colorat, cu sclipici, cu stelute.

Ca urmare, copilul se simte bine cu aparat, iar parintele este incantat ca micutul sau va avea un copil cu dinti frumosi, sanatosi si drepti.

Pentru copiii care inca nu au dentitia definitiva, este recomandat aparatul dentar mobil. Pare neproductiv sa porti un aparat dentar cand ai dinti de lapte, care oricum urmeaza sa cada. Insa, acest instrument nu are menirea principala de a indrepta dintii, ci de a crea spatiu pentru dintii definitivi.

Este un bonus daca mai indreapta si cativa din dintii definitivi nou aparuti”, adauga dr. Cristian Irimia.

Afla mai multe despre cat de util este aparatul dentar mobil, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador, sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s