Antreneaza-ti curiozitatea cu Itsy la Therme!

Curiozitatea copilului incepe de cand deschide ochisorii pentru prima data. De la zborul unei pasari pana la modul in care se simte nisipul sub picioare, totul este fascinant pentru cei mici. Curiozitatea ii motiveaza pe copii sa exploreze, sa descopere lucruri noi, sa fie constienti de lucrurile din jurul lor si, automat, sa invete, iar ca parinte, este nevoie sa faci un efort pentru a incuraja curiozitatea copilului tau.

De ce, unde si iarasi de ce sunt intrebarile oricarui SuperErou! Asa ca sambata aceasta iti dam intalnire la Therme sa ne antrenam impreuna curiozitatea. Itsy abia asteapta sa se joace cu toti prichindeii si sa ii provoace la cele mai interesante si „curioase” activitati. Ne gasesti, ca de fiecare data, in zona Galaxy, de la ora 14:00.

Vom avea ateliere pentru curiosi, jocuri interactive menite sa starneasca in mod natural curiozitatea copiilor si muuulte surprize pregatite cu grija de Itsy! Curiosii vor porni intr-o vanatoare de comori misterioasa. Cu ajutorul unei harti, cei mici vor descoperi indicii care vor debloca mesaje importante. Nu vor lipsi concursurile si nici activitatile in care cei mici vor face echipa cu parintii lor pentru a raspunde provocarilor si curiozitatilor lansate de Itsy!
Cine nu lasa nicio intrebare fara raspuns va descoperi o comoara ascunsa din Galaxy si, impreuna cu ea, inca o bratara speciala!

Pe 6 decembrie te intalnesti cu toti supereroii Itsy Bitsy la Therme!

Ce cadou de Mos Nicolae am fi putut face copiilor daca nu o super intalnire cu toti supereroii Itsy Bitsy, la Therme? Ne antrenam superputerile alaturi de Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spark, Spinner, Dj Dodi si Sufletel, incepand cu ora 16:00.

Nu iti dezvaluim inca toaaata surpriza. Ramai alaturi de noi si vei afla mai multe detalii despre cea mai tare surpriza de Mos Nicolae!

Therme devine taramul supereroilor!

Pana pe 30 noiembrie, copiii isi descopera superputerile de SuperEroi la Therme, alaturi de Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spinner, Spark si Dj Dodi. Timp de 9 saptamani, zona Galaxy devine taramul supereroilor mari si mici! Copiii nu numai ca se distreaza, ci isi antreneaza superputerile alaturi de SuperEroii Itsy Bitsy si aduna bratari colorate cu superputeri ce deblocheaza super-premii si experiente!

Fiecare provocare saptamanala aduce o noua bratara care deblocheaza cate o superputere! Mai multe bratari, mai multe motive sa va bucurati de mai multe premii pentru intreaga familie.

Doua bratari? Atunci deblochezi un cadou pentru parinti.*
Trei bratari? Atunci parintii sigur merita o bratara de argint SuperMom sau SuperDad.*
Ai adunat toate cele 5 bratari? Vesti bune: o zi speciala pentru tine si familia ta la Therme!

* Mai multe detalii si regulamentul complet le gasesti aici!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s