Aniversarea LittleImpro: 3 ani de improvizatie pentru copii si parinti

Aniversarea LittleImpro: 3 ani de improvizatie pentru copii si parinti

Dupa o vacanta plina de inspiratie, trupa LittleImpro porneste in 2018 cu o petrecere pentru copii si parinti, sarbatorind 3 ani de activitate. Si, cum toata petrecerea va fi improvizata, echipa are nevoie de cat mai multi copii creativi si parinti ghidusi! Detalii despre spectacol gasesti aici.

Carmen Lopazan, Claudiu Maier, Alexandra Timofte, Dragos Muscalu si Marian Hancu alcatuiesc LittleImpro, prima trupa de teatru de improvizatie pentru copii din Romania. De 3 ani, echipa ii provoaca pe cei mici sa isi dea frau liber imaginatiei si sa se joace pe scena, in cele mai amuzante situatii posibile.

Pe 13 ianuarie, de la ora 17:00, cei mici si mari sunt invitati sa sarbatoreasca povestea LittleImpro, intr-un spectacol aniversar, la Clubul Taranului (la Muzeul Taranului Roman).

Copiii vor avea o multime de ocazii sa se urce pe scena, jucandu-se de-a turistii, inventand povesti si continuari si cantand versuri gasite pe loc. Nici cei mari nu vor sta deoparte, acestia avand la dispozitie Proba Adultului, pentru a le demonstra prichindeilor ca au si ei curaj.

De asemenea, LittleImpro le-a pregatit spectatorilor si o proba speciala – Proba Itsy Bitsy! Nu iti spunem mai multe, pentru ca vrem sa o descoperi la fata locului.

Hai la petrecere! Preturile biletelor sunt 25 de lei pentru copii si 30 de lei pentru adulti.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s