Andrei Aradits: Copiii de azi nu mai au aceeasi libertate ca cei de altadata

Andrei Aradits: Copiii de azi nu mai au aceeasi libertate ca cei de altadata

De Martisor, le-am facut un cadou ascultatoarelor noastre si l-am adus in direct pe Andrei Aradits, actor si tatal lui Eric, tanarul care a jucat in filmul Octav. La Happy Music cu Ruxandra si Marius, Andrei ne-a vorbit despre dinamica intr-o familie cu doua generatii de actori si, in general, despre diferentele dintre generatii. Daca nu ai prins interviul, asculta podcastul aici.

In tineretea mea, viitorul arata previzibil. Vedeai, cumva o carare. Stiai ca, daca mergi pe drumul asta si o sa faci ce trebuie, viitorul arata cam asa – era previzibil”, povesteste Andrei Aradits. „Acum, viitorul e in ceata. Viteza de schimbare a lucrurilor este mult prea mare si e imposibil de prezis ce ne asteapta.”

Cunoscut actor de teatru si film, Andrei Aradits i-a transmis talentul actoricesc si fiului sau, Eric, care a debutat intr-un scurtmetraj cu Robert De Niro si si-a continuat cariera jucand in mult apreciatul film Octav, alaturi de Marcel Iures.

Totodata, Andrei ne marturiseste ca Eric i-a mai mostenit si caracterul, astfel incat relatia lor merge mai bine din postura de camarazi decat de tata-fiu. „Unul din motivele pentru care mi-am dorit baiat este sa ma mai pot juca cu masinute justificat si fara sa se uite lumea bizar la mine. Noi ne intelegem foarte bine cata vreme rolul meu este de frate mai mare, care se joaca cot la cot cu el”, ne spune el.

Despre diferentele dintre copilaria sa si copilaria baiatului sau, Andrei Aradits este de parere ca „el nu are parte de libertatea pe care am avut-o noi, de faptul ca dura drumul de la scoala pana acasa cate o ora jumatate, in care nu stiu ce faceam”.

Mai multe despre cum considera Andrei ca era tehnologiei a schimbat noile generatii poti afla acum, in podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s