Andreea Raicu despre increderea in sine pe Internet

Andreea Raicu despre increderea in sine pe Internet

La Happy Music cu Ruxandra si Marius, Andreea Raicu a tras un semnal de alarma cu privire la retelele de socializare si influenta lor asupra fiecaruia dintre noi. Descopera parerea ei despre cum ne ciobim increderea in sine pe Internet.

Mai tii minte ultima conversatie pe care ai avut-o, in care nu ti-ai verificat deloc telefonul, in care ai oferit, cu adevarat, ascultare activa? Andreea Raicu a observat ca astfel de momente sunt din ce in ce mai rare si crede ca o parte din vina o poarta retelele de socializare.

Iata sugestiile propuse de ea la Happy Music cu Ruxandra si Marius.

Andreea Raicu despre influenta retelelor de socializare

„Noi suntem ultima generatie care stim ce inseamna sa traiesti fara telefon, fara Internet si fara Facebook”, a subliniat Andreea Raicu in emisiune.

Problemele pe care ea le-a identificat la socializarea pe Internet sunt strans legate de increderea in sine, ceea ce poate fi foarte grav, mai ales in cazul copiilor care inca isi dezvolta stima. De exemplu, cand postezi o poza si nu primesti atatea like-uri pe cat ai fi crezut. Sau cand vezi cat de fericiti par altii, intr-o zi in care tie nu ti-au mers lucrurile ca pe roate.

Solutia propusa de Andreea Raicu este sa invatam sa folosim retelele de socializare cu masura. Sa evitam sa ne mai uitam pe telefon cand suntem cu altii si sa profitam de momentele petrecute cu ei. Totodata, sa incercam sa evitam site-uri precum Facebook chiar si cand suntem singuri. „Este foarte important sa inveti sa te plictisesti”, a spus vedeta.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s