AMS Rent a Car ofera copiilor educatie rutiera la radio

AMS Rent a Car isi uneste fortele cu Itsy Bitsy FM pentru a le oferi copiilor educatie rutiera la radio, in emisiunea „Misterele circulatiei rutiere”.

  • stii de ce e mai bine sa mergi pe partea stanga cand strada nu are trotuar?
  • stii cum semnalizezi ca schimbi directia cand esti pe bicicleta?
  • stii la ce folosesc semafoarele cu sunet?

Sunt doar cateva dintre intrebarile la care AMS Rent a Car si Itsy Bitsy FM vor raspunde, din 20 februarie, prin pastile radiofonice, difuzate in cadrul emisiunii ItsyBitsyNeata, de luni pana vineri, de la ora 07:00. Astfel, cei mici vor avea parte de prima lectie interactiva din zi, prezentata din perspectiva lui Tudor, un baietel curios, care descopera misterele circulatiei rutiere.

Copiii vor avea ocazia sa invete cum sa foloseasca in mod corect centura de siguranta cand sunt in masina, pe unde este bine sa coboare din masina, ce sa nu faca atunci cand trec strada si multe alte informatii importante din educatia rutiera.

Pentru al doilea an la rand, AMS Rent a Car a primit nominalizarea „Bine pentru Familie”, in cadrul galei Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, pentru campaniile derulate in beneficiul familiei. Distinctia reprezinta un certificat de garantie pentru parintii si copiii lor, in ceea ce priveste alegerea unei companii de inchirieri auto de incredere. In acelasi timp, nominalizarea este un imbold pentru AMS Rent a Car sa continue proiectele de educatie rutiera si alte campanii sociale, care ajuta la crearea unui mediu mai sigur si mai curat pentru noi si pentru copiii nostri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s