Alvin si Veveritele: Marea Aventura

In urma unei serii de neintelegeri, Alvin, Simon si Theodore ajung sa creada ca Dave o va cere de sotie pe noua lui iubita in Miami… si ca ii va parasi. Au la dispozitie trei zile ca sa ajunga la el, sa opreasca cererea in casatorie, evitand astfel sa il piarda pe Dave si, posibil, sa se aleaga cu un frate vitreg ingrozitor – in Alvin si Veveritele: Marea Aventura.

Noul film este un mix de elemente clasice, legate de viata Veveritelor – inclusiv umor rautacios si momente tandre – pe care fanii le adora.

Acum e vremea ca baietii sa porneasca in cea mai importanta calatorie a lor, deoarece pleaca in “marea aventura” prin S.U.A. De-a lungul povestilor lor, Alvin, Simon si Theodore au fost mereu nevoiti sa infrunte tot felul de probleme. Dar in timpul marii aventuri, pentru prima data, se afla in misiunea de a-si mentine familia unita.

Ele sunt Veveritele pe care le cunoasteti si pe care le iubiti: Alvin, cel sarmant si muzical, cu un entuziasm nesfarsit si carisma; Simon, al carui I.Q. e pur si simplu la nord de cel al lui Einstein; si Theodore, cel timid, bonom, iubitor si sensibil.

Dar in Alvin si Veveritele: Marea Aventura, veveritele au evoluat fata de aventurile lor cinematografice anterioare. Regizorul Walt Becker (“Wild Dogs”) spune: “Veveritele s-au maturizat putin, pentru ca acest film este despre gasirea menirii in viata si descurcarea pe cont propriu. Ne-am propus sa facem un film de care sa se bucure atat adultii cat si copiii.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s