Alina Puscas, o mama care le ofera copiilor ei tot ce e mai pur!

Ar fi minunat daca i-am putea proteja pe copiii nostri de tot ce i-ar putea afecta negativ, indiferent ca vorbim de alimentatie, ingrijire sau de influente ale societatii.

De influentele societatii nu ii putem proteja complet sau la nesfarsit, dar putem face tot ce ne sta in putinta pentru a le oferi copiilor tot ce e mai bun din punct de vedere alimentar.

Acesta este si unul din principiile actritei si vedetei de televiziune Alina Puscas.

Mama a trei copii minunati – Alexandru, Melissa si Iris -, Alina Puscas a povestit, in cadrul unei discutii in tihna cu medicul pediatru Irina Costache, despre cum a decurs diversificarea copiilor sai si despre preferintele lor alimentare.

Frumoasa mamica recunoaste cu mandrie ca lactatele BIO ocupa un loc important in alimentatia familiei sale. Mai mult, pentru Iris, mezina familiei, iartul este o prezenta nelipsita de la orice masa.

Aceasta preferinta e usor de inteles, tinand cont de faptul ca si Alina consuma cu placere si de mult timp lactatele Napolact BIO.

„Eu sunt foarte mandra de brandul Napolact (…); ii stiu de atatia ani si ii consum de atatia ani (…); sunt mandra ca sunt ardeleni, pentru ca sunt si eu ardeleanca. (…) Produsele bio cu siguranta le caut pe raft, de fiecare data cand intru in orice magazin”, povesteste Alina Puscas.

Iartul BIO, o alegere buna pentru sanatatea intregii familii

Iaurturile bio sunt o alegere foarte buna cand vine vorba de alimentatia intregii familii. Pe langa rolul pe care il joaca in reglarea tranzitului intestinal, iaurturile au si un aport considerabil de calciu si vitamina D, dar si de fermenti, care populeaza flora intestinala cu bacterii prietenoase si atat de necesare pentru o digestie corecta.

Urmareste discutia in tihna de mai jos si afla mai multe despre alegerile alimentare pe care Alina Puscas le face pentru familia ei: 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s