Alex Zamfir, cel mai bun tată, despre cum creștem încrederea în sine a copiilor

Începând din 2004, Dove implementează la nivel global programul educațional Dove – Ai încredere în tine, un program care își propune să crească și să consolideze încrederea în sine a copiilor și adolescenților.

Programul vine în întâmpinarea adolescenților și tinerilor, pentru a-i ghida să depășească anxietatea provocată de presiunea adusă de media sau alți factori externi, pentru a le îmbunătăți încrederea în felul în care arată și pentru a le crește stima de sine.

Până în prezent, programul a creat impact în rândul a peste 69 de milioane de tineri din 150 de țări, iar începând cu 2021 este implementat și în România. În acest prim an de implementare, programul Dove a ajuns la peste 15.000 de adolescenți din țară.

Perspectiva de tată asupra încrederii în sine a copilului

Părinții au un rol esențial în a le oferi copiilor sprijin și încredere, pentru a-și construi și consolida stima de sine.

Invitat în emisiunea Happy Music, alături de Marius Constantinescu, Alex Zamfir, cunoscut drept Cel mai bun tată, a abordat, din perspectiva de părinte, subiectul încrederii în sine a copiilor și adolescenților.

Ascultă podcastul de mai jos și află, din discuția celor doi tați – Alex și Marius -, cum abordăm subiectul respectului și al grijii de sine cu copilul și cum gestionăm momentele cheie din viața adolescentului:


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s